Exkluzív! Ki a felelős a Cozma-gyilkosságért? - Politikai vita

<b>Veszprém</b> - Marian Cozma nem tragikusan hunyt el, hanem bűnözők meggyilkolták. Hogy idáig jutottunk, az nagyban köszönhető az SZDSZ-nek, azóta, hogy <em>Kuncze Gábor</em> a cigány bűnözést egyenlővé tette a megélhetési bűnözéssel.

Varga Domokos Péter

Egyik veszprémi képviselő írta ezeket a sorokat egy másik veszprémi képviselőnek. 

Az SZDSZ országos és városi szervezete nyilatkozatban közölte, tragikusnak tartják azt, ami történt az MKB Veszprém KC kézilabdacsapat játékosaival, osztoznak Marion Cozma családjának gyászában - ezt rajtuk kívül számtalan politikai és társadalmi szervezet megtette. 

A nyilatkozatot dr. Szalay András, az SZDSZ városi elnöke elektronikus levélben elküldte valamennyi képviselőtársának, erre reagált levélben Vereskuti Béla, fideszes önkormányzati képviselő. 

A bevezetőben már ismertetett sorok mellett levelében még az alábbi mondatok szerepelnek: Szomorú, hogy egy piarista gimnáziumban végzett diák idáig jutott. Szegény, tisztességben megöregedett édesapja forog a sírjában. Persze, nem Kuncze az egyedüli kakukktojás, a ferenceseknél végzett Kóka sem különb. 

Kérdésünkre Vereskuti Béla elmondta, igenis cigánybűnözésről kell beszélnünk. Felsorolt konkrét bűneseteket, melyeket cigányok követtek el, majd utalt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cigányvajda kijelentésére, aki szerint szintén lehet cigánybűnözésről beszélni. 

Megerősítette, hogy ezért az egy konkrét bűnügyért, Marion Cozma meggyilkolásért felelőssé tehető az SZDSZ és Kuncze Gábor, mert felmentette a cigányságot az alól, hogy cigánybűnözés van. 

Hozzátette, ebben az országben nem demokrácia van, hanem anarchia, és ezt a hat év óta kormányon lévő gengszterbanda követi el. 

Bűntetlenül el lehet követni bármit, minél nagyobb bűntettet követnek el, annál enyhébb az elbírálás, lásd Princz Gábor, húszmilliárdos csalás, sikkasztás, és hárommillió forintos pénzbüntetés. 

A legérdekesebb információkért a Cozma-gyilkossággal kapcsolatban kattinston ide!


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!