Fuvart, vagy szíven szúrlak! - taxist fenyegettek

Napló - Nagy lélekjelenlétről tett tanúbizonyságot egy szegedi taxis, akit utasa késsel fenyegetve akart ingyen fuvarra kényszeríteni. A sofőr kiugrott, és támadójára zárta az ajtót.

MTI

 Az egyik szegedi droszton várakozó taxiba vasárnap hajnalban szállt be az 57 éves férfi, aki azonnal elővett egy kést, majd közölte a sofőrrel, hogyha nem viszi haza Dorozsmára, szíven szúrja - mondta Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A sofőr ekkor bekiáltott a URH-rádióba, hogy bajban van, majd kiugrott a járműből és rázárta a támadójára. A többi taxis segítségére sietett, majd kiszedték a férfit az autóból és megvárták a rendőröket - közölte a főhadnagy. Hozzátette: a helyszíni szemlén a rendőrök a kést is megtalálták.  A többszörösen büntetett előéletű férfi nem tett vallomást, azonban a szegedi rendőrkapitányság felfegyverkezve, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette. Előzetes letartóztatásáról a bíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!