Gyilkos sms-sel riogatnak Egyiptomban

Egyiptom - Egy ismeretlen forrásból származó pletyka szerint halálos agyérgörcsöt okozó sms terjed az országban. Az egyiptomi kormány tagad.

nincs nev

Az ország egészségügyi és belügyminisztériumának nyilatkozata az Egyptian Gazette szerdai híradását követte, amely szerint Kairótól nem messze egy különleges számkombinációt tartalmazó sms elolvasását követően egy férfi vért okádott, agyérgörcsöt kapott, majd holtan zuhant össze - közölte a HVG. 

Az sms tartalma nem került nyilvánosságra, csak annyit tudni, hogy + jellel kezdődik és az üzenet utolsó három karaktere 111. 

Az igazságügyi minisztérium sajtóképviselői a híreszteléshez csupán annyit fűztek hozzá, hogy még sosem találkoztak hasonló esettel, a pletyka pedig minden tudományos ténynek ellentmond. 

Más lapértesülések szerint az egyiptomi belügyminisztérium három olajipari munkást is letartóztatott, azzal a váddal, hogy ők kezdték el terjeszteni a rémhírt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!