Hasznos munkát végeztek

Veszprém - Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) tizenhat hallgatója nyári terepgyakorlaton segédkezett a polgármesteri hivatali térinformatikai nyilvántartásának készítésében.

Varga Domokos Péter

Kovács Zoltán, a polgármesteri hivatal városüzemeltetési csoportvezetője elmondta, évek óta kiváló kapcsolatot ápol a város az ELTE-vel, a mérnökhallgatók rendszeresen járnak Veszprémbe szakmai gyakorlatra. 


Ónodi Zsolt (hátul feketében) vezetésével ELTE-s geogfráfus hallgatók számítógépes terepgyakorlaton
(Fotó: Gáspár Gábor)


Mint általában, ezúttal is konkrét munkával bízták meg őket, pontosították a hivatal térinformatikai rendszerének számítógépes nyilvántartását. 

Felmérték Csatáron az illegális építkezéseket, összevetették a KRESZ-táblák számát a a jelzettel, a földhivatali nyilvántartást az önkormányzati vagyonkataszterrel. 

Emellett a hivatal térinformatikai felületén felüntették a fizető parkolókat, az egyirányú utcákat, valamint azokat, amelyekben sebességkorlátozást vezettek be. 

Cserében az iroda munkatársai tájékoztatókon avatták be az egyetemistákat a városfejlesztési, városüzemeltetési rejtelmeibe. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!