Hőálló sztárparádé - Strandon vetélkednek a zenészek

Napló - A legnagyobb hazai tinisztárokkal búcsúztatja a nyarat a VIVA. A csatorna augusztus utolsó hétvégéjét a Nyárbúcsúztató Hőállónak, a strandnak, és a zenének szenteli.

Nagy Terka

A fiatalok kedvencei egyszerre látogatnak ki a budapesti Uszály strandra, hogy vicces vetélkedőkben mérjék össze erejüket és tudásukat, úszkáljanak, énekeljenek, és persze találkozzanak a rajongókkal is. 

Augusztus 15-én a Randikommandó októberben induló új epizódjaira melegíti be nézőit a csatorna egy maratonnal, 22-én pedig a Szexi vagy nem eddigi legjobb pillanatai láthatók a képernyőn.

Hatalmas bulival búcsúztatja a nyarat és a nyári szünetet a VIVA: a csatorna műsorvezetői, Ada, Ben és Zola, valamint a hazai zenei élet színe-java részt vesz a Nyárbúcsúztató Hőálló forgatásán. A felvételek az Uszály strandon készülnek augusztus 19-én, és a nyár utolsó hétvégéjén, 29-30-án kerülnek képernyőre. 

A Nyárbúcsúztató Hőállóban a a legnagyobb VIVA kedvencek szerepelnek: Puskás Peti, Mark, SP, az Anti Fitness Club, Lola, Tóth Gabi, az Animal Cannibals, L.L. Junior, Cozombolis, Fekete Dávid, Gyurta Dani és Rami – természetesen a teljesség igénye nélkül, hiszen rajtuk kívül sokan mások is eljönnek, hogy együtt búcsúzzanak a nyártól a VIVA-val és a Hőálló Megállóval.

A VIVA műsorvezetői – Ada, Ben és Zola – különleges vetélkedőkbe, feladatokba vonják be sztárjainkat, Zola még hangszert is ragad, lesz közös éneklés, úszkálás, jókedv és kacagás. 

A képernyőn pedig, ahogyan azt a Hőálló Megálló nézői már megszokhatták, a rajongók viszontláthatják kedvenc sztárjaikon kívül kedvenc klipjeiket is.

Augusztus 15-én a Randikommandó rajongói örülhetnek: az októberben új évaddal jelentkező műsor előzeteseként az eddigi legjobb epizódok kerülnek képernyőre.

Augusztus 22-én pedig a Szexi vagy nem legemlékezetesebb, legviccesebb részeit láthatják azok, akik nem bírják már a nagyszájú Zola és a mindig kritikus zsűritagok, no és persze a szexi csajok- pasik nélkül…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!