Idén is Katy Perry lesz az MTV EMA háziasszonya

Napló - Katy Perry lesz a 2009-es berlini MTV European Music Awards háziasszonya. A fiatal énekesnőt másodszor is felkérték az igazán megtisztelő feladatra, így ő az első előadóművész, aki két egymást követő MTV EMA-n is házigazdaként vehet részt.

Kiss Nikolett


A multi-platina lemezes, szédületes nemzetközi karriert befutott szupersztár, Katy Perry lesz az idei MTV European Music Awards háziasszonya Berlinben.

Az énekesnő az egyetlen az MTV EMA tizenöt éves történetében, aki két egymást követő show-n is elláthatja a vendéglátó szerepét.

Az energikus és lelkes énekesnő emlékezetessé tette a tavalyi díjátadót is, hiszen a show nyitányában egy hatalmas cseresznyés rúzst meglovagolva énekelte el az I Kissed A Girl című slágerét.

Katy tavaly nemcsak az est háziasszonyaként bizonyított, ugyanis elnyerte a Legjobb új előadó díját is. Az énekesnő még nagyobb durranással készül a közelgő show-ra.

Bruce Gillmer, az MTV Networks International Co-Executive Producere szerint a lehető legjobb döntés született.

„Nagyon sokat gondolkodtunk, ki legyen az idei házigazda. Nem egyszerű feladat központi szerepet játszani egy hatalmas zenei eseményen, az MTV EMA jelentős örökségével. De elnézve a tavalyi show-t, Katy nagyszerű munkát végzett Liverpoolban.

Ráadásul jól ismeri a zene világát, dinamikus és vonzó személyiség, így ő a legtermészetesebb választás.”

Ahogy korábban már kiderült, Katy Perry mellett a Green Day-t, Leona Lewis-t és a Tokio Hotelt is láthatjuk Berlinben az MTV EMA show-ján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!