Jay-Z klippremier

Napló - Vadonatúj, zseniális videóklippel jelentkezik Jay-Z, amelynek premierje augusztus 20-án este lesz, természetesen a Music Televison képernyőjén. Jay-Z jelenleg az MTV egyik legsikeresebb sztárja, hiszen nem csak klipjeivel színesíti a zenei életet, de fellép a szeptember 13-i Video Music Awardson is, ahol természetesen jelöltként is szerepel.

Nagy Terka

Jay-Z legújabb videoklipje csak és kizárólag az MTV képernyőjén látható. 

A rapper videója – amelyet közösen készített Rihannával és Kanye Westtel – augusztus 20-án este egyszerre látható a világ 161 országában, 68 MTV-csatornán – így természetesen a hazai Music Television képernyőjén is. 

Az MTV büszke arra, hogy a rap egyik nagyágyújának klipjét exkluzív premier keretében mutathatják be.

”Jay-Z jelenleg az egyik legsikeresebb előadó világszerte, nagyon izgatottak vagyunk, és nagyon örülünk annak, hogy az új, Run This Town című dal nálunk debütál.” – kommentálták a hírt az MTV-nél.

Jay-Z jelölt és előadó a szeptember 13-i MTV Video Music Awards gálán is. Legújabb, szeptember 11-én megjelenő nagylemezéről a Run This Town az első szólólemez, valószínűleg – habár nagy a titkolózás a produkciója körül – ezzel készül majd a VMA-re.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!