Kézilabda: a Veszprém ellenfele a túlélésért küzd

<b>Veszprém</b> - Idei utolsó bajnoki mérkőzését játssza az MKB Veszprém KC. A listavezető holnap 18 órakor a Komló otthonában lép pályára.

Horváth Gábor

A tabella utolsó előtti, 13. helyén áll a veszprémiek holnapi ellenfele. A Komló mindössze öt pontot gyűjtött ebben a szezonban és a folytatásban óriási csatában lesz a kiesés elkerüléséért. 


A veszprémieknek még egyetlen mérkőzés hiányzik ahhoz, hogy veretlenül zárják a bajnoki félévet
(Fotó: archív)


A Baranya megyei együttes az előző hétvégén hazai pályán szenvedett vereséget (32:36) attól a Gyöngyöstől, amelyet a Veszprém szerdán idegenben 28:36-ra győzött le.

- Nagyon motiváltan léptünk pályára a Gyöngyös otthonában, szervezett védekezésünknek és attraktív támadójátékunknak köszönhetően jelentős különbséget építettünk fel az első félidőben, ami el is döntötte a mérkőzést. 

A második játékrészben sokat cseréltünk, a hazaiak a folytatásban több olyan szabálytalanságot követtek el, amelyet nem toroltak meg a játékvezetők, így nem tudtuk tovább növelni az előnyt, de a biztos győzelmünk nem volt veszélyben - foglalta össze a szerdai találkozót Mocsai Lajos.

A veszprémi mester csapata holnapi mérkőzésével kapcsoltban elmondta, olyan együttes otthonában lépnek pályára, amelyet nem szabad lebecsülni.  

A komlóiak a túlélésért küzdenek, de a játékosállományuk jobb annál, amit a helyezésük mutat. 

További részletek a Napló szombati számában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!