Kicsinálták Kennyt!

<b>Hétvége</b> - A hétvégén választhatunk: vagy farsangi bálokon riogatjuk a jónépet Csubakka-jelmezben, miközben rekordmennyiségű fánkot tömünk magunkba, vagy elterülünk a tévé előtt, és fetrengve röhögünk a legjobb animációs sorozatok tematikus hétvégéjén. Következzék nem kötelező érvényű programajánlónk a hétvégére.

Munkatársunktól

Aki siet, az még elcsípheti a Latinovits Zoltán Játékszínben a Rettentő görög vitéz című darabot a Stúdió „K” előadásában (péntek, 15h). A antik mesejáték ugyan iskolásoknak készült, de ez ne riasszon meg senkit, a térdcsapkodós szórakozás a felnőtteknek is garantált, gyermeklelkű felnőtteknek meg még inkább. 

A hétvégén tetőznek a farsangi és egyéb bálok: Gyulafirátóton farsangi dínom-dánom a Művelődési Házban (szombat, 16h), csak úgy, mint Kádártán, ahol musical-összeállítás borzolja tovább a jelmezes kedélyeket (szombat, Sport Presszó, 18h), Balatonalmádiban sváb bál lesz (szombat, Pannónia Kulturális Központ, 19h), Várpalotán fánksütőversenyen tömhetjük magunkba a kalóriákat (szombat, Fodor Sára Tájház, 13h), Veszprémben pedig a Várkert Caféban rendeznek ABBA-farsangot (szombat, 22h), ami ugyan kissé behatárolja a jelmezek lehetséges számát (négyre), de azért jó mulatság lehet. 

Koncertekből is jól el vagyunk látva a hétvégére, Pápán a vicces nevű Szépülő Városközpont lép fel (szombat, Teddy Bear Café), Várpalotán meg a punk zenekarok egyik nagy öregje, az Aurora ad pogózáshoz megfelelő háttérzenét (szombat, Alagsor Söröző, 22h). Veszprémben pedig az ország jampeceinek legnagyobb kedvence, a Mystery Gang mutatja meg garage, jungle és psychobilly elemekből építkező rockabilly programját (szombat, Expresszó, 22h). 

A televízió kínálatából a legígéretesebbnek a Comedy Central tematikus hétvégéje tűnik: két napon keresztül nagy adag dózisban kapjuk az arcunkba a legjobb animációs sorozatokat, vagyis rekeszizmaink tűrőképességét tesztelhetjük a Family Guy, a Simpson-család és a South Park legjobb részeivel, csak bírjuk szuflával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!