Kit viszel magaddal?

Veszprém - "Bárka az új világ felé" - Te kit viszel magaddal? címmel szervez pártoló és családi napot a veszprémi refomátus egyetemi gyülekezet.

MTI/AP

Az egész napos program március 3-án, szombaton délelőtt 10 órakor kezdődik Miklya-Luzsányi Mónika író Mi a baj a családdal? című előadásával. Férjével együtt tanítványaiknak kezdtek tankönyveket, hitoktatói segédanyagokat szerkeszteni; a huszonöt éves házasság és másfél évtizedes alkotómunka eredményeként több mint huszonöt gyermekkötetük jelent meg, számos hitoktatói, pedagógiai segédanyagot és társasjátékot adtak ki.

Lázár Péter drámapedagógus, rendező tíz órától A szeretet tere címmel drámafoglalkozásra hívja a résztvevőket, délután két órától Bárka az új világ felé - Te kit viszel magaddal? címmel szervez drámajátékot. Az élhető ökofalut, Visnyeszéplakot Máté László mutatja be délután két órakor, öt órakor teaházas mozi és beszélgetés lesz, melynek témája: Van-e visszaút váláshelyzetből a szerelembe? Hét órakor táncház kezdődik.

A családi napot a Városi Művelődési Központban rendezik szombaton, egész nap lesz könyvvásár és játszóház, interaktív kiállítás, kézműves-foglalkozás, gazdaságiválság-tanácsadás családi költségvetés optimalizálásához, keresztyén családgondozó szolgálat, életpálya-tanácsadás és keresztény jóga, mondta Török Ágnes református egyetemi lelkész. A rendezvényt a Napló is támogatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!