Krimijelenetek az Almádi strandon - A hátsó ülésen kutatott a tolvaj

Balatonalmádi - Egy gépkocsi feltörése közben értek tetten egy férfit kedden a Wesselényi-strand parkolójában a Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei, majd rövid üldözést követően kézre is kerítették.

Szabó Péter Dániel

A strandon járőrszolgálatot teljesítő rendőrök a kora délutáni órákban a parkoló felől hangos kiabálásra, és dulakodásra lettek figyelmesek. Mint később kiderült, a parkolóban egy, az autójához visszatérő család tetten ért egy tolvajt, aki éppen a kocsiba behajolva a hátsó ülésen kutatott. 

Megpróbálták a tolvajt visszatartani, aki azonban menekülni próbált, amelynek során a család több tagját is gázspray-vel arcon fújta. 
 
A segélykiáltásokat meghalló, és a menekülő férfit észlelő rendőr járőrök a strand kerítésén átugorva üldözőbe vették, és sikeresen el is fogták az elkövetőt. 

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság az elkövető őrizetbe vétele mellett rablás miatt folytatja a nyomozást - tájékoztatta lapunkat Csányi Zoltán őrnagy, a a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság hivatalvezetője.

(Illusztráció: archív)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!