Latyakos hétvége

Koncertből ismét nagy a hiány Veszprém megyében, ami nem lenne gond, ha legalább a tél lenne igazi, de nekünk csak latyak és hólé marad, nomeg a mozi, és a tévé. Szubjektív hétvégi programajánló.

Munkatársunktól

Hétvégi levezető programnak csak a szórakozóhelyek szokásos dj-i által prezentált bulik ajánlhatók. A kellően bátrak próbálkozhatnak amatőr zenekarok koncertjeivel a VMK-ban (Holdpont, Friendly Enemy - péntek, 20.00), a megbízható minőségre vágyóknak viszont (ugyancsak a VMK-ban) kapóra jöhet az LGT Emlékzenekar fellépése (szombat, 21.00). 

A mozikban némi csajos vígjáték (A csajok háborúja), és animált kiskutyás Disney-film (Volt) mellett egy hamisítatlan Guy Ritchie alkotást is elcsíphetünk (Spíler), amelyben a popcorn mellé adják a szokásos gengszteráradatot és a töménytelen pozőrködést, ahogy azt szeretjük.  

A pénteki tévézéshez Frodó rajongóknak a Huligánok (22.00, m2) ajánlható, amelyben a szép arcú Elijah Wood keveredik korántsem szép arcú angol focihuligánok közé. Csáth Géza rajongóknak kihagyhatatlan az Ópium - Egy elmebeteg nő naplója (23.10, m1) című film, Stephen King rajongóknak pedig a Végítélet (00.05, Viasat3), de csak azért, hogy utána elmondhassák: a könyv jobb volt. 

A dél-koreai Chan-wook Park Bosszú-trilógiája is a végéhez érkezik, A bosszú ura és az Oldboy után itt a befejező darab, A bosszú asszonya (péntek, 22.35, DunaTV), amelyben ezúttal a női lélek bosszúszomjas bugyraiba tehetünk kirándulást, ahol a vérzivataros látnivaló mellé sok fekete humort is kapunk. 

A varázsdoboz kínálata nagyjából itt ki is merül, a hétvége hátralevő részét töltsük meditációs pózban, és várjuk a tavaszt, de legalábbis a koncertszervezők munkába lendülését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!