Legfrissebb! Reményt keltő Bujtor állapota

Veszprém - Bujtor István rokonai, barátai, színésztársai és a Petőfi Színház egész társulata egy emberként szorít érte, a felépüléséért.

Munkatársainktól

Eperjes Károly, a Petőfi Színház művészeti tanácsadója vasárnap érkezik haza külföldről, Bujtor István feleségével és az orvosokkal rendszeresen tartja a kapcsolatot.  

- Úgy hallom, reményt keltő Pista állapota, imádkozunk és szorítunk érte, mást nem tehetünk. Ha hazaérek és látogatható lesz, bemegyek hozzá a kórházba. 

Kőrösi Csaba színművész viszont rendszeresen bejár, az intenzív osztály bejárata előtt szurkol Bujtorért. - Túl fogja élni, erős ember. Nagyon akarta ezt a színházat, a gyógyulást is akarja. Túléli. 

Szalma Tamás színművész úgy fogalmazott: az elmúlt években sokat hányattatott Veszprémi Petőfi Színház előző évada több mint bíztató, Pista tudásának, emberségének köszönhetően.  

- Megszerettem ezt az embert, csodálatos fickó. Nehéz elmondani, mennyire izgulunk érte. Elhagyatottnak érzem magam, de bizakodom, hogy augusztus végén bedörmögi magát a színházba. Másra nem is gondolok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!