Magyarország a magyaroké

Pápa - Pénteken délután Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt elnöke, és Szilágyi György, a Nemzeti Egyletek országos főkoordinátora tartott lakossági fórumot a Tavaszi hadjárat programsorozat keretében a Resti Étteremben.

Szausev Xénia

Szilágyi György bevezetőjében a Gusztos-Morvai levélváltásra, a parlamenti pártoknak a Jobbikkal szembeni magatartására, és a mozgalom parlamenti céljaira tért ki. Vona Gábor elnök az ország gazdaságát, közbiztonságát, és a nemzettudatot elemezve ismertette az érdeklődőkkel a párt programját, mint a gazdasági és erkölcsi válságból kivezető utat. 
- A Jobbik kimondja azokat a dolgokat, amiket az emberek hallani szeretnének. Az igazi nagy áttörés az lesz, ha a Jobbik felhatalmazást kap arra a magyar emberektől, hogy alakítója legyen az ország sorsának. A magyaroknak nincsenek luxus igényeik - mondta Vona Gábor. - Annyit szeretnének, hogy a saját hazájukban ők legyenek az elsők. Magyarország legyen végre a magyaroké. Persze, aki ezt ma kimondja, az rasszistának, antiszemitának számít. Bízom abban, hogy a magyar emberek a ránk adott szavazatokkal tiltakoznak a bennünket ért támadások ellen- mondta el lapunk érdeklődésére a Jobbik elnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!