Megdöbbentő fotó! Rá sem ismerünk Tóth Verára

Döbbenetes képeket tett fel magáról megyénk (mega)sztárja, Tóth Vera egy online közösségi portálra. Az énekesnő az ismerôsei és saját blogbejegyzései szerint újabban gyakran néz a pohár fenekére: Vera lelkileg padlóra került.

Szausev Xénia

Vera hozzászólásai a saját oldaláról

Június 11. 2.10 óra – piával jobban megy a szövegtanulás, erre most jöttem rá...:) 

Június 6. 23.02 óra – Lightos borozgatás a teraszon 

Június 2. 23.26 óra – borozgatás...:))) csak magamban 

*

Május 31. 13.12 óra – Vodkasoda is the Best! 

Május 21. 23.29 óra – most öntött magának egy vödör bort és úgy gondolja, ha megissza, akkor baromira nem kell a régi gagyi telefonján játszania ahhoz, hogy el tudjon aludni.

Az énekesnő szerelmével, Dobival való szakítása óta bulizással tölti a szabadidejét, erről pedig beszámol egy közösségi portálon. A bejegyzései nagyjából háromnaponta szólnak alkoholgőzös partikról, de a magányos esti borozgatások sem ritkák. 

Az egyik vadabb buli után fényképeket is közzétett, hogy megmutassa barátainak, miként fest másnaposan. A fotók megdöbbentőek, Verára alig lehet ráismerni. 

Haja lóg, szeme alatt hatalmas fekete karikák éktelenkednek. Egy Verához közel álló informátorunk szerint az énekesnő lelkileg padlón van, ezért iszik többet a kelleténél - írja a Bors.

(Fotó: archív)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!