Megjelent Leona Lewis második albuma

November 16-án jelent meg Leona Lewis második, Echo című nagylemeze. Az énekesnő az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje, akinek debütáló korongja, a négyszeres Brit Awards és háromszoros Grammy jelölt Spirit 2007 végén került a boltokba.

Gyuricza Ferenc

Leona Lewis viharos gyorsasággal hódította meg az egész világot, bemutatkozó nagylemeze több mint 6 millió példányban talált gazdára. Az énekesnő ezzel az albummal 2007-ben Nagy-Britanniában, tavaly pedig az Egyesült Államokban érdemelte ki az év legjobban fogyó nagylemeze címet, de Angliában a Spirit lett minden idők leggyorsabban fogyó debütáló Cd-je is. A kiadvány emellett hazánkban is aranylemez lett, a róla kimásolt Bleeding Love című sláger pedig öt héten keresztül vezette a Magyar Hanglemezkiadók Szövetsége Rádiós Top 40-es listáját.

Az énekesnő új albumán 13 dal szerepel, közülük a Lost Then Found című szerzeményt a One Republic tagjaival közösen adja elő Leona Lewis. Az Echo című nagylemez anyagának megírásában maga az énekesnő is részt vett, de a munka nagyobb részét olyan ismert producerek és dalszerzők vállalták, mint Max Martin, Shellback, Justin Timberlake, John Shanks, Kristian Lundin, valamint az Oasis zenekarba is játszó Noel Gallagher.

További zenei híreink

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!