Mégsem nézhette a mozicsatornát

<b>Veszprém</b> - Veszprémben pénteken a délutáni órákban egy családi háznál megjelent egy férfi azzal, hogy az egyik kábeltelevízió-szolgáltató képviselője és 15 ezer forint ellenében ajánl egy olyan szűrőt, melynek segítségével jóval több tévécsatornát nézhet a tulajdonos mint amit az előfizetése tartalmaz, többek között a mozicsatornát is élvezheti.

Halmos György

A tulajdonos megrendelte a "szolgáltatást”, kifizette a 15 ezer forintot. A férfi, miután beszerelte az antennahálózatra a "szűrőt", közölte a tulajdonossal, hogy már éjféltől nézheti az új csatornákat. 

A megrendelő persze hiába kereste az új csatornákat a tévékészüléken azok nem voltak foghatóak, a "szerelőt” pedig már nem tudta utolérni. 

Miután tudatosult benne, hogy megkárosították, bejelentést tett a rendőrkapitányságon. A veszprémi rendőrkapitányság kéri, hogy akinek ilyen szolgáltatást ajánlott fel az ismeretlen férfi vagy ilyen módszerrel megkárosították, jelentkezzen a veszprémi rendőrkapitányságon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!