Megújult a tesis birodalom

Veszprém - A nyári tanítási szünet első hónapjában hasznos társadalmi munkát végeztek a Padányi Katolikus Iskolaközpont lelkes tanárai: felújították az intézmény tornacsarnokát és tornatermeit.

Toldi Éva

Éppen tíz esztendeje adták át ezeket termeket, s az elmúlt évek rendszeres használata során a parkettafelületek erősen elhasználódtak, tájékoztatta lapunkat Strommer László, a testnevelési munkaközösség vezetője. 


Komoly feladatot jelentett a tornacsarnok vonalainak felfestése
 (Fotó: Toldi Éva)
 


Támogatás hiányában a nyári szünet első hónapjában a lelkes testnevelők és néhány tanár kolléga a karbantartói csapattal kiegészülve összefogott, és a munkaközösség vezető irányításával felcsiszolták a termek parkettáját, felfestették a vonalait és lelakkozták a padlófelületeket. 

A legaprólékosabb, nagy figyelmet, türelmet igénylő munkát a tornacsarnok kezdőkörében lévő Padányi-címer elkészítése jelentette, ami önmagában több napot vett igénybe.

A fárasztó munka után a legméltóbb elismerés majd a diákok aktív sportolása lesz a felújított csarnokban és tornatermekben - mondták a felújításban résztvevő pedagógusok.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!