Melyik a jobb? - Harcművészeti tábor és gála Veszprémben

Veszprém - Harcművészeti tábort és gálát szervez a veszprémi Aikido klub. Az érdeklődők április 5-én választ kaphatnak arra az érdekes kérdésre: melyik szakág a jobb?

Novothny Ottó

Persze nem egymással fognak küzdeni a különböző harvművészeti ágak képviselői - tisztázta a fontos tudnivalót Pál Szilárd a sportesemény főszervezője. Sokkal inkább bárki kipróbálhatja, hogy melyik sportág mozdulatai, edzésanyaga, filozófiája nyerte el jobban a tetszését. 

Vagyis a bizonytalankodó, illetve megoldásra váró sportembereknek kínálunk választási lehetőséget, melyet ezúttal gyakorlási lehetőséggel segítünk meg.

A harcművészeti tábor és gála helyszíne a veszprémi egyetemi sportcsarnok lesz és a program április 5-én 9 órakor kezdődik. Délelőtt három szakág edzéseit nézhetik végig az érdeklődők, de mindenki be is szállhat és próbára teheti magát a tréningeken. 

Ekkor tehát a shotokan (Nagy Lóránd vezetésével), a lung cşuan tao kung fu (Horváth Zoltán) és a wing-tsun kung fu (Tóth Renáta) gyakorlásait bonyolítják le, az órák negyvenöt percesek lesznek. 

Az ebédszünetet követően 14 órakor folytatódik a műsor, az aikido (Pál Szilárd), a judo (Károlyi Gábor) és a jiu-jitsu (Varga Tamás) rejtelmeibe engednek betekintést a szakemberek. 

A nap összefoglalásaként 17 órakor indul az egy órás a gála, amelyen valamennyi felsorolt harvművészeti ág 10-10 perces látványos bemutatóját élvezhetik végig a nézők. 

A szervezők mindenkit szívesen várnak vasárnap a helyszínen.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!