MKB: Kezdődhet a csata - Exkluzív: A kezdőcsapatok

Veszprém - A spanyol klub hivatalos honlapjának közlése szerint a sérült Davis mellett, Laen és az első találkozón szerepet kapó irányító, Entrerríos sem utazik Magyarországra. Az internetes oldalon megjelent meccsbeharangozóban megszólaló Rolando Urios véleménye az, hogy a védekezés dönti majd el a szombati találkozót.

Horváth Gábor

A korábban Veszprémben is kézilabdázó klasszis beállós aggresszív játékot vár a hazai együttestől, amelynek eddigi teljesítményét nagyra becsüli.
 
- Biztos vagyok benne, hogy nem a szép játéké, hanem a küzdelemé lesz a főszerep. Nekünk arra kell nagyon ügyelnünk, hogy ne kapkodjunk. Sokan mondják, csapatunk már megnyerte a párharcot, hiszen öt gólos előnyt vívtunk ki, de szerintünk a visszavágón még jobban kell majd koncentrálnunk, mint itthon. 


(Fotógrafika: Glogovcsán Nikola)

Nyerni szeretnénk Veszprémben is, hiszen a végső győzelem a célunk a BL-ben, és ebben a szellemben kézilabdázunk minden alkalommal - nyilatkozta az exkubai játékos.

Az MKB Veszprém KC-BM Ciudad Real mérkőzés előtt 15.45-kor lesz kapunyitás az arénában, ahol szombattól az április 18-19-én rendezett Magyar Kupa négyes döntőjére (Budapest Syma csarnok) is kaphatóak lesznek már belépők. 

A BL-negyeddöntőt a Viasat3 élőben közvetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!