MKB: Putics Barna: irány Szlovénia?

Veszprém - Ma Szlovéniába utazott Putics Barna. Az MKB Veszprém válogatott kézilabdázója, akit klubja nemrég szabadlistára tett, a Cimos Kopernél tölt két napot.

Horváth Gábor

Elképzelhető, hogy a szlovén bajnokság ezüstérmesénél, a KEK-induló Cimos Kopernél folytatja pályafutását a veszprémi kézilabdacsapat átlövője. 

Az előző idényt kölcsönjátékosként a német Essenben kezdő, majd Barcelonába kerülő játékost Marian Cozma meggyilkolását követően, februárban hívta vissza nevelőegyesülete, ám következő szezon veszprémi keretébe már nem fér be a válogatott kézilabdázó.
 
Tájékozódási céllal utazom Szlovéniába, két napig ott leszek, körülnézek és meglátjuk, hogy elkezdjük-e a tárgyalásokat a Koper vezetőivel - nyilatkozta lapunknak Putics Barna, akit korábban a Gummersbachal is hírbe hoztak. 

A német klub sokáig érdeklődött a 25 éves átlövő iránt, de a szerződésig nem jutottak el a felek. És már valószínűleg nem is fognak: a kiváló játékos megjegyezte, hogy a Gummersbach már egy lefutott történet számára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!