Mostantól foci élesben

<b>Megyei körkép</b> - A Veszprém megyei NB II-es klubok és a megyeszékhely harmadik ligás alakulata is utolsó felkészülési mérkőzését játszotta a hétvégén.

Munkatársainktól

Budafok-Lombard Pápa 0:1 (0:1)

Budafok, 100 néző. Lombard: Szűcs (Joós) - Nagy, Farkas (Császár), Tóth, Rajnay - Varga, Gyömbér, Bárányos, Avram - Alex (Nyári), Bali. Edző: Véber György.

Gólszerző: Bárányos a 4. percben.

A pápaiak másodosztályú együttesével szemben a bu- dafokiak műfüves pályáján rendkívül vehemensen kezdtek a hazaiak. A játékvezető erélytelenségének köszönhetően sok durva jelenetet láthatott a nagyérdemű. A vendégek több gólhelyzetet is kidolgoztak, akár nagy különbséggel is nyerhettek volna, ám nem tudta a Lombard megismételni elmúlt heti nagyszerű teljesítményét.

A Lombard befejezte a tesztmeccseket, és március 7-én 14.30-kor a 11. helyezett Felcsút vendégeként folytatja a bajnoki menetelés tavaszi szezonját.

Haladás-FC Ajka 4:0 (2:0)

Szombathely, 400 néző. V.: Király. Ajka: Grőber - Pothárn, Subicz, Pákai, Gun- ther - Imre, Kaj, Szabó (Gyűrűsi), Manganelli (Pávlicz) - Kovács (Szöllőskei), Mihalecz. Edző: Artner Tamás.

Gólszerzők: Sipos, Andorka, Kenesei (11-es), Schimmer.

Az első félidőben nagy fölényben játszott az első osztályú hazai csapat. Úgy tűnt, az ajkai játékosokat megviselte a pápai műfüves pályán töltöt három nap. Fáradtan, körülményesen mozogtak, védelmi hibáikat a házigazdák könyörtelenül kihasználták. Szünet után meglepetésre a vendégek kerültek fölénybe, ha helyzeteiket kihasználják, megfordíthatták volna az eredményt, ám ezeket az esélyeket sorban elhibázták.

Több felkészülési mérkőzésük az ajkaiaknak sem lesz, március 8-án 14.30 órakor a listavezető Gyirmótot fogadják a tavaszi menetelés első találkozóján.

VFC-Alba Regia 0:1 (0:0)

Veszprém, 50 néző. VFC: Varga - Fehér, Foki, Pálfi, Bognár, Garai, Fejes (Tálos), Tatai, Soós (Farkas), Finta, Marosvölgyi. Edző: Orbán Tamás, Pető Tamás.

Gólszerző: Klausz.

Utolsó téli felkészülési találkozóján a Fejér megyei első osztály listavezetőjét fogadta az NB III-as veszprémi labdarúgó-együttes. A mérkőzésen kiegyenlített küzdelem folyt, inkább a hazaiak játszottak veszélyesebben, de egy nagy védelmi hibát követően végül az Alba Regia szerezte meg a győzelmet. Az NB III Bakony csoportjának tavaszi küzdelme a hétvégén kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!