Mozgás, szórakozás (x)

Veszprém – Mint arról már többször hírt adtunk, november 15- ig lehet még licitálni a lapunkban közzétett különféle termékekre, szolgáltatásokra a www.licitaljram.hu oldalon.

Mátételki András

Ebben az akcióban újból részt vesz a megyeszékhely központjában fekvő Völgyikút Ház. Az épületben megforduló vendégek várra néző csodálatos panorámában gyönyörködhetnek, de, ha kedvük van, sétálhatnak is a szép parkban, amely mindenki előtt nyitott. 

- Korábban is részt vettünk a licitálós akcióban, ami jól sikerült, sok új vendéget hozott a háznak. Azt tapasztaltam magam is, hogy az emberek szeretnek licitálni, hogy egyes tárgyakat, szolgáltatásokat kedvező áron kaphassanak meg, mondja Ávor Zsuzsanna, a panzió és bowlingcafe üzletvezetője. 

- A licitálásban két 10–10 alkalomra szóló bowlingbérletet ajánlottunk fel. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy egy alkalommal egy-egy órát játszhatnak a résztvevők. Tizenkét személy nevét jelzi ki a számítógép, de mi csak hét jelentkezőig szoktuk ajánlani a játékot, hogy a többieknek ne kelljen sokat várakozniuk a következő dobásig. Sok fiatal jár ide, de az idősek is kedvelik ezt a sportot.

- Csapatépítő tréning keretében a vendégeink általában három napot töltenek nálunk. Sokan a baráti, családi összejöveteleket öszszekötik a testmozgással. Érdemes gyakorolni, mert havonta versenyeket rendezünk. A fődíj egy 30 ezer forintos utalvány, amit nálunk lehet beváltani az étkezéstől a szállásig.

Ávor Zsuzsanna hozzátette: licitálásra felajánlottak még két személy részére 10 alkalomra szóló wellnessbérletet. A kikapcsolódásnak ezt a formáját választók kipróbálhatják a finn és az infraszaunát, a gőzkabint, valamint a pezsgőfürdôt. Sokan a fitneszteremből érkeznek a szaunaoázisba, hogy kellôen ellazíthassák testben és lélekben magukat. A recepciós munkatársak tanácsot tudnak adni, hogy senki ne terhelje túl a szervezetét. A Völgyikút Ház kávézójában minden csütörtökön a Búgócsiga együttes, péntekenként diszkós szórakoztatja a vendégeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!