Ő tűnt el Farkasgyepűn!

Farkasgyepű - Kedd kora délutánig nem járt eredménnyel az elmúlt pénteken eltűnt Szilágyi Emma keresése, továbbra is nagy erőkkel kutatnak a 81 éves farkasgyepűi hölgy után - tájékoztatott a rendőrség.

Halmos György

Az idős nő pénteken a reggeli órákban otthonából ismeretlen helyre távozott, a mai napig életjelet nem adott magáról. Az eltűnt hölgy körülbelül 145-148 centiméter magas, vékony testalkatú, szeme barna színű. 

Vállig érő, ősz haját összefogva lófarokban viseli. Eltűnésekor viselt ruházata: sötét színű fejkendő, hosszú ujjú, fekete blúz, sötétkék alapon színes mintás otthonka, fekete mellény, sötét fűzős félcipő. 

A pápai kapitányság a 06 (89) 313-011-es telefonszámon várja azoknak a bejelentéseit, akik Szilágyi Emmát április 10-én, vagy az azóta eltelt időben látták, esetleg tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. 

Az eltűnt felkutatását segítő információk az ingyenesen hívható 107-es segélyvonalon, valamint az [email protected] email címen is eljuttathatók a rendőrséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!