Peric árnyékában? - Fazekas Veszprémbe igazol!

<b>Veszprém</b> - A horvátországi férfi kézilabda vb-n tartózkodó <em>Fazekas Nándor</em> nyáron elhagyja a német Gummersbach együttesét, és 2012-ig szerződést kötött korábbi csapatával, az MKB Veszprémmel.

Nagy Terka

Fazekas Nándor, a Gummersbach magyar kapusa úgy döntött, hogy nyáron hazatér Németországból – 2012-ig szóló megállapodást írt alá Veszprémben.

- 2004-ben szerződtem Veszprémből Németországba, a TuS N-Lübbecke csapatához, majd onnan a Gummersbachhoz. Jól érzem magam Németországban, megtanultam a nyelvet, beilleszkedtem egy egészen más kultúrába, de meguntam a légióséletet és szerettem volna hazajönni – indokolta döntését Fazekas Nándor.

Nagy lehetőségnek tartom, hogy újra Veszprémben kézilabdázhatok majd, mert úgy érzem, nagyon szép jövő előtt áll a csapat, s ennek én is szeretnék a részesévé válni – fogalmazott a kapus.

Az MKB nem zsákbamacskát igazolt: a 32 éves Fazekas Nándor 44 százalékos mutatójával a svéd Per Sandström mögött a második helyen áll a horvátországi világbajnokságon a kapusok rangsorában.


Fazekas Nándor 44 százalékos mutatójával a svéd Per Sandström mögött a második helyen áll a horvátországi világbajnokságon
(Fotó: Napló)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!