Perverz nagypapa! Kislányokat rontott meg - Csoki a jutalom

Veszprém - Egy megyénkbeli faluban élô nagyapa szexuális játékokba kényszerítette lányunokáit, amiért súlyos büntetést kapott.Az 52 éves férfi lányával élt egy fedél alatt, valamint négy unokájával.

Mátételki András

Az ítélet szerint 2005-tôl 2007 januárjáig, amikor is feljelentették, több alkalommal behívta szobájába a ma 12 éves lányunokáját, akihez szeméremsértô módon közeledett, de fajtalankodott is vele. 

Egy ilyen alkalommal a másik, öt évvel fiatalabb lánykát is becsalta magához, majd a kicsit testszerte simogatta. Mindkettôjük lelkére kötötte, hogy ami a szobában történt, arról senkinek ne szóljanak, ezért cserébe csokoládét adott nekik. 

Ezzel szemben fiúunokái sosem kaptak tôle édességet. 

A férfi a nyomozás alatt, majd késôbb a bíróság elôtt is tagadta a terhére rótt bûncselekményt, ám a bíróság nem hitt neki. Míg elsô fokon – mint többszörös visszaesôt – kétévi fegyházra ítélték, másodfokon sokkal szigorúbbak voltak az ítészek. 

M. K.-t kétrendbeli, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szemérem elleni erôszak bûntette miatt hat és fél évi fegyházbüntetéssel sújtották. 

Az ítélet jogerôs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!