Pletykák a Videotonban keletkezett tűzről

Veszprém – Felröppent a hír, miszerint a Videoton Ipari Parkban kiégett üzemnél nem sokkal a tűz előtt vizsgálatot végzett a Nemzeti Adó-és Vámhivatal, s különböző szabálytalanságokra bukkantak. A médiába bekerült információt a Napló ellenőrizetlenül nem akarta közölni, megerősíteni viszont senki nem tudja.

Németh F. Bernadett

Megpróbáljuk kideríteni, mi áll a köztudatba bekerült információ mögött. Annyit sikerült megtudni, hogy a tűz éjszakáján hangzott el az információ, a vizsgálatban résztvevő személyektől.

Ha volt a cégnél vizsgálat, azt a Nemzeti Adó-és Vámhivatal nyomozóhivatala végezte. A hivatal székesfehérvári szóvivője külföldön tartózkodik, de annyit sikerült megtudnunk, hogy a felkapott hír tévesen jelent meg. Hétfőre ígértek pontos tájékoztatást.

Hasonló pletyka, hogy a holland tulajdonú cégnél a tűz utáni napon tervezték felszerelni a tűz-és füstjelző berendezéseket. Mivel a cég vezetését nem lehet elérni, lapunk ezt az információt sem tudta hivatalos forrásból ellenőrizni.

A rendőrség az igazságügyi szakértő véleményére vár, a vizsgálat eredményétől függ, hogy milyen minősítésű lesz az ügy, tudtuk meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon.


Kigyulladt a Videoton Ipari Park Veszprém határában

Képgalériánk a tűzről

Olvasónik fotói a tűzről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!