Remek pillanatok 2010 sporteseményeiből

Megyei körkép - Csokorba szedtük az év emlékezetes, váratlan, furcsa, vicces, és megdöbbentő sportfotóit, amit a megye sportpályáin, illete a Hungaroringen készítettek fotósaink.

B. Virág Rita

Nehéz röviden összefoglalni az év megyei sportos történéseit. Akadtak komoly sikerek  gondoljunk az MKB Veszprém férfi kézilabdázóinak páratlan menetelésére, a Bajnokok Ligája szereplésére, vagy a Balatonfüred kézilabdázóira, akik az idény első vaskos meglepetését szolgáltatták a Szeged legyőzésével. A veszprémi focisták NB III-as aranya ugyancsak boldogságot hozott számunkra, viszont az NB II-es teljesítményüket látva inkább sírnánk, mint nevetnénk.

Veszprém megye azt is elmondhatja NB I-es labdarúgó csapata, a Lombard Pápa fennállása egyik legjobb őszét zárta, és az NB II-es FC Ajka is sok győztes meccsel örvendeztetett meg bennünket. Hiányérzetünk lehet a Barabás KC női kézilabda alakulata miatt, de jövőre talán pozitív fordulattal állnak elő a lányok.

Természetesen még számtalan sportágról beszélhetnénk, hiszen például vívásban Rédli András világ- és Európa-bajnoki érmes, aztán ott vannak (a teljesség igénye nélkül) az atléták, az úszók, a röplabdások, a kosarasok, a különböző erősportok, vagy az autósport képviselői, akik ugyancsak nagyszerű pillanatokkal ajándékozták meg a megye sportot szerető nagy családját. Csak annyit kívánunk jövőre is: soha rosszabbat!









Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!