Segítsen, ha látta őket - Eltűnt személyeket keresnek

Veszprém - Két fiatal lányt és egy idős nőt is keres a rendőrség.

Halmos György

A tapolcai kapitányság vizsgálatot indított Olasz Alexandra eltűnése ügyében. A Tapolcán élő fiatal lány április 12-én délután fél ötkor ment el lakhelyéről, azóta ismeretlen helyen tartózkodik. A 16 éves lány körülbelül 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, vállig érő fekete haja van, szeme barna színű. Az eltűnéskor kék színű rojtozott mintázatú  farmernadrágot, szürkesárga csíkos toppot, szürkesárga csíkos blézert, valamint fekete sportcipőt viselt. A fülében gömbölyű arany pontszerű fülbevalót hord, hüvelykujján egy vastagabb ezüst gyűrűt visel.

Szintén a tapolcai kapitányság bűnügyi osztálya folytat vizsgálatot Szente Noémi eltűnése ügyében.  A 17 éves, balatonedericsi lány Várpalotáról, a  Krúdy Gyula utcai lakásotthonból tűnt el február 13-án a délelőtti órákban.  Körülbelül  155 centiméter  magas, festett fekete hosszú hajú, kékeszöld szemű. Szemöldökében piercinget visel. Az eltűnéskor fekete nadrágot és fekete dzsekit viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki információval rendelkezik Olasz Alexandra vagy Szente Noémi tartózkodási helyéről, az hívja a 107-es, vagy a 112-es telefonszámot, illetve a tapolcai kapitányságot a 06 (87) 412-322-es számon.

Továbbra sem találja a rendőrség  a 81 éves Szilágyi Emmát, aki április 10-én a reggeli órákban farkasgyepűi otthonából ismeretlen helyre távozott.

Személyleírása: körülbelül 145-148 centiméter magas, vékony testalkatú, barnaszemű. Vállig érő, ősz haját összefogva lófarokban viseli. Ruházata: sötét színű fejkendő, hosszú ujjú, fekete blúz, sötétkék alapon színes mintás otthonka, fekete mellény, sötét fűzős félcipő. A Pápai Rendőrkapitányság a 06 (89) 313-011-es telefonszámon, illetve az [email protected] e-mail várja a bejelentéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!