Siófokon is ismerik a veszprémi késelésért felelős bandát

<b>Kaposvár</b> - Nem ismeretlen a balatoni éjszakában sem a veszprémi késelésért felelős banda; ahol tagjai megjelentek, ott szinte biztosan balhé kerekedett - írta keddi számában a Somogyi Hírlap.

MTI

A megyei napilap a veszprémi kézilabdások elleni támadás kapcsán - amelyben egy román játékos, Marian Cozma meghalt, egy horvát és egy szerb csapattag, Ivan Pesic és Zarko Sesum pedig súlyos sérüléseket szenvedett -  közölte: a sportolókat ugyanaz a csoport támadta meg, amelynek mintegy 150 tagja a múlt év nyarán, erőfölényét demonstrálva a sétány őrzéséért felelős biztonsági cégnek, késekkel és kardokkal végigvonult Siófok egyik sétányán. 

A cikk szerint csak feltételezhető, hogy a nyári felvonulásnak köze van a szeptember 17-én Siófokon, egy ezüstparti villa udvarán történt kézigránátos robbantáshoz, amely az enyingi csapat vezére ellen irányult.  

Az enyingi banda kedvelte Siófokot, aminek a vendéglátósok nem örültek, mert a csoport tagjai általában balhét csináltak, s gyakran nem fizettek. Így történt a hétvégén Veszprémben is, ezért kellett meghalnia a válogatott kézilabdázónak - olvasható a megyei napilapban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!