Sosem csajozott az utcán a sztárfodrász - Zsidró Tamás randitippjei

Napló - Zsidró Tamás a klasszikus udvarlás híve.

Kiss Nikolett

A sztárfodrász szerint nagyot változott a világ - a randizási szokásokat illetően is. A VIVA Randikommandójának mesterfodrásza úgy látja, életünk ezen a téren is túlságosan felgyorsult.

A mai fiataloknak azt javasolja, hogy lassítsanak, és térjenek vissza a régi udvarlási módszerekhez.

A VIVA Randikommandójának népszerű mesterfodrásza, Zsidró Tamás sok mindent tapasztal a mai fiatalok randizásai szokásait illetően a műsor forgatása közben, és a saját szalonjában.

„Azt látom, hogy jön egy pár hozzánk, és a pasi nem engedi előre a nőt. Nagyon megváltozott a világ. Ma könnyebben és gyorsabban megy minden, ami nem feltétlenül jó.” - mondta Zsidró.

A mesterfodrász azt javasolja a műsorban szereplő lányoknak is, hogy a „lassú víz partot mos” módszer sokkal hatásosabb lehet.

A fiúknak pedig azt tanácsolja, hogy lovagiasnak lenni egyáltalán nem ciki. „A nőknek állandóan bókolni kell, dicsérni kell őket.

Én a mai napig ugyanúgy udvarolok a feleségemnek, mint a legelején.” – hangsúlyozta az udvarlás fontosságát Zsidró.

„Én sosem csajoztam az utcán, elég nagy szégyen lett volna egy fodrásznak.” – mesélte nevetve a Zsidró. „Sosem rontottam ajtóstul a házba.

Beszélgettem a lánnyal, jól éreztem magam, aztán amikor már randiztunk, akkor kezdtem el bonbonnal, virággal bombázni, de sohasem voltam erőszakos.” – tette hozzá a mesterfodrász.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!