Szerződést módosítottak a rendkívüli közgyűlésen

Veszprém - Két szerződést kellett módosítani a veszprémi képviselőknek a keddi rendkívüli közgyűlésen.

Balla Emőke

Két napirendje volt a közgyűlésnek, technikai jellegű módosításokat fogadott el a képviselő-testület. Egységes szerkezetben hagyta jóvá a Veszprém és Térsége Szennyvízelvezetési- és kezelési Önkormányzati Társulás megállapodásának módosítását; a projekt a végéhez közeledik, a kivitelezési munkák befejeződtek, jelenleg már csak a pályázat Európai Unió felé való elszámolása van hátra. 

Harmadik alkalommal kellett módosítani a Dózsa téri fejlesztéshez kapcsolódó adásvételi és településrendezési szerződést. Porga Gyula polgármester  azt mondta, zajlik az építkezés, a közeljövőben átadják a beruházást.

Napirend előtti  felszólalásában Gerstmár Ferenc a kiskerttulajdonosok haszonbérleti szerződésének megszüntetéséről kérdezett (a témát a következő közgyűlés tárgyalja majd). Nagy Piroska felvetette a nővérszálló problémáját, a polgármester azonban közölte, a városnak nem áll rendelkezésére a nővérszálló megvételéhez szükséges pénzösszeg, így nem szerez ott tulajdont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!