Szolgálnak és védenek

Veszprém - A Jutasi úti sportpályán tartották az ötödik Veszprém Megyei Vagyonőr Versenyt, Vagyonvédelmi- és Családi Napot szombaton. A több száz résztvevő főzőversennyel, sportrendezvényekkel és bemutatókkal pihente ki az év fáradalmait. Díjazták a legjobbakat is.

Szausev Xénia

 

Töreki Sándor rendőr alezredes a rendőrség és személy-és vagyonvédemisek kapcsolatát méltatta. Közös célként említette a rendet és a nyugalmat, amihez kiváló munkatársak asszisztálnak.

Némedi Lajos alpolgármester megköszönte a vagyonőrök munkáját, akik a város közbiztonságának fenntartásában rendkívüli és fontos szerepet töltenek be. Majd Veszprém város elismerése jeléül arany fokozattal és emléklappal tüntette ki Pordán Tamást, a Brill 2000 Kft. biztonsági őrét, ezüs fokozatú emléklapot kapott Harmat Gábor a Det-őr Kft. munkatársa, valamint bronz fokozatú elismerést vett át Böde József, a Nyugalom Kft.embere.

A kamarai tagok és hozzátartozóik eseménydús családi napot kaptak a szervezőktől, akik a kicsikre és nagyobbakra egyaránt gondoltak: a melegben többen hűsöltek a fás környezetbe kitelepített ugrálóvárban. Akadt, aki a főzőverseny közelében érezte magát "biztonságban" ebéd-ügyileg, a vállalkozó szelleműek pedig fociztak, sportoltak és versenyeztek.

A színpadi produkciókkal színesített programok alatt a benevezett öt csapat tesztet írt, önvédelmi és szituációs gyakorlatokat mutatott be, majd sor került a lövészeti megmérettetésre is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!