Teszteltük a Balatont

Balatonszárszó - Ezúttal sem termett sok babér csapatunknak a hagyományos Média-kupa horgászversenyen.

Tremmer Tamás

A házigazda időközben nevet váltott - Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. -, de a meghívásos Média-kupa szezonkezdő horgászverseny nem maradt el. Immár hatodik alkalommal tartották meg a balatonszárszói Nádfedeles-tavon.

Varga László vezérigazgató és Szakál Tamás horgászturisztikai menedzser invitálásának ezúttal húsz csapat nem tudott ellenállni, így hatvanan álltak oda a vízpartra, hogy összemérjék szerencséjüket és tudásukat.

Örömmel jelenthetjük, megyénk képviselői minden téren az élen végeztek, lekörözve, maguk mögött hagyva az egész mezőnyt. A balatonfüredi polgármesteri hivatal csapata az első, a Bakony Balaton Horgászszövetség képviselői pedig a harmadik helyezésre voltak jók, másodikként a Sztár FM végzett. Egyéniben Lukács Róbert (Balatonfüred) diadalmaskodott  hiába no, a balatoni iskola!

A Napló csapata eddig mindegyik kupán részt vett, de a további indulást jól meg kell fontolni, a megyei szereplők megítélését a saját teljesítményünkkel nem szabad lerontani. Az összeszokott trió (Heiter Sándor, Tremmer Tamás, Varga Domokos Péter) a négykilós összfogással ugyan elkerülte a vert mezőnyt, de ennél azért többet vár tőlük a közvélemény. Legalábbis reméljük.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!