Tom Cruise nyomdokain - Sztárok a pult mögött - Fotókkal!

Napló - Tom Cruise nyomdokaiba lépve hazai hírességek álltak a bárpult mögé, hogy kiderüljön, ki keveri a legszínesebb koktélt a legendás fekete-fehér whiskey felhasználásával. Jack Daniel’s a megmérettetésen a lányokat szerette igazán, hiszen a győztes Terecskei Rita mellett a legkreatívabb Tóth Gabi lett.

Nagy Terka

A Sziget Fesztivál a jó koncertek és hatalmas bulikon túl a hírességeknek is tartogatnak meglepetéseket. A Jack Daniel’s stábja arra keresett választ, melyik hazai rocker állná meg a helyét a bárpult mögött. Tóth Gabi, Terecskei Rita, a Supernem-es Papp Szabi és a Hooligans-es Csipa vállalkozott a megmérettetésre. 


Terecskei Rita és Tóth Gabi

Míg a fiúk inkább itták és nem keverték a jó öreg Jacket, addig a csajok komolyan vették a feladatot és mindent megtettek, hogy bebizonyítsák: a fekete-fehér legendából is színes koktél varázsolható.

Tóth Gabi lime darabokkal és egy fóliával igyekezett igazán meghökkentő koktélt készíteni, míg Terecskei Rita szinte minden folyékony alapanyagot felhasznált a whiskey mellé.

„A feladat során nem az ízre, hanem a küllemre koncentráltam. Szinte az összes szirupot felhasználtam a koktélhoz, ami a kezem ügyébe került.” – vallotta be a Zanzibar énekesnője, aki meg is kóstolta művét az eredmény kihirdetése után. 

– „Ittam már finomabb koktélt, az biztos. A sok kiegészítőtől nagyon édeskés lett az ital, így azt hiszem inkább maradok a sima Jack and Coke-nál.” – vallotta be Rita.

Papp Szabi egy kis focizással próbálta feledtetni a pult mögötti vereséget, de a hordókba sem sikerült beletalálnia. A jókedvű bolondozás egy kis Black Jackezéssel és sütögetéssel zárult, hiszen a Jack Daniel’s-szel igazán színes a világ.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!