Újra téma volt - 150 ezerért parkoltak

<b>Balatonalmádi</b> - Újból téma volt napirend előtt a parkolás, ugyanis a közelmúltban ismét több autóst jelentettek fel amiatt, hogy a helyi védettségű Öregparkban parkoltak.

Halmos György

Nyáron a strandolók közül kaptak sokan Székesfehérvárról 150 ezer forintos bírságról szóló csekket, most néhány szabálytalanul parkoló, strandon korcsolyázó kapott ugyanilyen határozatot. 

A testület megvitatta, valamint részletesen tárgyalta a településrendezési tervet. Elfogadták a szociális és gyermekjóléti intézményfenntartó társulás megállapodásának módosítását. 

Arra azért volt többek között szükség, mert Litér és Felsőörs önkormányzata arról döntött, hogy a nappali ellátásban a településen foglalkoztatottak munkaidejét január 1-től az eddig 6-ról 8 órára módosítja. 

A másik ok az volt, hogy a Szociális Alapszolgáltatási Központ pénzügyi és gazdálkodási feladatait nem a polgármesteri hivatal, hanem a városgondnokság mint önállóan gazdálkodó intézmény látja el. 

A képviselők elfogadták a települési közoktatási esélyegyenlőségi tervet. Döntés született arról is, hogy a Balatonalmádi Kommunális Kft. felügyelő-bizottsági tagságról lemondott delegált helyett Kerekes Csabát választották meg a fb-tagnak.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!