Üzenj virággal!

<b>Veszprém</b> - Szerelmesek napján természetesen vörös és rózsa. Azért el lehet térni ettől a sablontól is, ha elég merészek vagyunk és jól ismerjük a párunkat. Virágkínálat Bálint napján.

Németh F. Bernadett

Sokan ragaszkodnak a hagyományokhoz, és szerelmes köszöntésül csakis vörös rózsát ajándékoznak hölgyüknek. Ha azonban jól ismerjük partnerünket, nyugodtan megkockáztathatjuk a kedvenc virágát, ami ilyenkor, tavasz előtt lehet bizony sárga nárcisz. 

Ezt a virágot szálanként 150-200 forintért kínálják az üzletekben. Kedves tavaszi virág a primula, amely ezer színben kapható, bokronként 350-400, szépen csomagolva 5-600 forintért. A tavasz illatos hírnökei a jácint és a tulipán. 

Előbbit hagymástul 7-900 forintot, utóbbi száláért 2-300 forintot kell fizetnünk. Vehetünk hagymás holland tulipánt is, eredeti holland porcelánba, ezért azonban akár több ezer forintot is ki kell adnunk. 
 
Ha mégis a hagyományos rózsánál maradunk, a vörös, nagy fejű, hosszú szárú változatért 450-600 forintot kérnek a virágboltok, a kisebb, sárga, vagy halvány rózsaszín fajtához hozzájuthatunk szálanként 2-300 forintért is. A színes gerbera szálanként 380-400 forintba kerül.
 
Láttunk szépen felszalagozott, impozáns, elegánsan visszafogott virágcsokrot 1900 forintért, de kapható tömött, több tízből álló is, akár húszezerért is. Az ügyes virágkötők szív alakúra is formázzák a bokrétát.
 
Virágot férfinak is vásárolhatunk, s nem muszáj leragadnunk a papagájvirágnál, vagy a bambusznál. Sok férfi szeret cserepes kedvencével babrálni, csak meg kell tudunk, melyik áll közel a szívéhez.

A pénteki Naplóban egész oldalas összeállítást olvast a Valentin-napról!

(Fotó: Andrónyi András)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!