Vendéglátóipari szakkiállítás - A színvonalból nem lehet engedni

Balatonfüred - A vendéglátóipar újdonságaival ismerkedhetnek meg a látogatók a Hoventán, mely tegnap nyílt meg és még ma délutánig látogatható a Marina Hotelben.

Kiss Nikolett

A tizenhét éve tartó vendéglátóipari szakkiállítás sorozat idei utolsó állomása Balatonfüred, ahol a konyhatechnikai eszközök mellett vendéglátóipari textíliák, üveg, porcelán áruk, bútorok, kellékek, alapanyagok, termékbemutatók, valamint szakács és cukrászbemutatók színesítették a kínálatot. 

Nagy Jenő, a kiállításnak otthont adó szálloda vezetője, országgyűlési képviselő elmondta: ez az év a szokásosnál is embert próbálóbb lesz, de siránkozni nem szabad! Erőnkhöz, tehetségünkhöz képest el kell érni, hogy minél több vendég jöjjön és maradjon is itt. Egy valamit nem tehetünk, hogy engedünk a színvonalból fogalmazott. Hozzátette azt is: a forint árfolyama komoly számolásra készteti a szakma szereplőit, de mindenek előtt úgy vélte, most lehet igazán megalapozni a belföldi idegenforgalom jövőjét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!