Veszprém: Zárt kapus edzés a média miatt

<b>Veszprém</b> - A hatalmas sajtóérdeklődés miatt zárt kapuk mögött tartja délután öt órakor kezdődő edzését a gyászoló MKB Veszprém kézilabdacsapata.

Szausev Xénia

Hajnal Csaba, a klub ügyvezető igazgatója az MTI-nek elmondta, rengeteg hazai és külföldi televíziós stáb, valamint újságírók és fotósok hada akart anyagot készíteni a délelőtti erőnléti edzés során a játékosokkal, vezetőkkel. Ezért Mocsai Lajos vezetőedző úgy határozott, a zavartalan munka érdekében a délutáni gyakorlást zárt kapuk mögött tartja a Veszprém Arénában. 
    
A csapat úgy döntött, a vasárnapi tragédia ellenére nem kívánja elhalasztani a vasárnapi Bajnokok Ligája-mérkőzést, a spanyol Ademar León ellen készül a Veszprém.
    
A klub román válogatott beállósát, Marian Cozmát vasárnap hajnalban, egy veszprémi szórakozóhely előtt szíven szúrták, a 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően életét vesztette. 

A csapat másik két légiósa, a horvát Ivan Pesic és a szerb Zarko Sesum súlyos sérülést szenvedett, de már mindketten túl vannak az életveszélyen.

(Forrás: MTI)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!