Világraszóló lakomával ünnepeltek Sebestyén Balázsék

A napokban a hallgatók segítségével, hosszas egyeztetés során megszületett a Class FM reggeli műsorának új neve: ezentúl Morning Show címmel ébreszti a hallgatókat Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János. Feri ennek örömére fenséges lakomával vendégelte meg a reggeli show munkatársait.

Kiss Nikolett

Főzési tudományát többször is bizonyította már a Morning Show műsorvezetője, Ferit remekelt már mindkét csatorna népszerű főzőműsorában, sőt egyiket meg is nyerte. A fakanalat rendkívül jól forgató rádiós most bebizonyította, akár húsz embert is képes úgy jóllakatni, hogy az egy életre szóló élmény legyen.

„Úgy éreztem, most jött el az ideje annak, hogy megünnepeljük azt, hogy túl vagyunk egy igen nehéz időszakon, ráadásul amellett hogy végre megszületett a műsorunk címe is, a magánéletünkben is van okunk az ünneplésre: Balázs nemrég lett apuka, mi pedig pár hónapja tudtuk meg, hogy Pannának kistestvére lesz. Kedves Séf barátom, Segál Viktor segített és életemben először bejuthattam egy igazi nagy konyhába. Úgy főzhettem, akár a Pokol konyhájában, a Stand Bisztro minden szakácsa és kuktája segített, a kezem alá dolgozott, így nekem valóban csak a főzésre kellett koncentrálnom.”

Feri menüjét látva mindenkinek összefutott a nyál a szájában, a rádiós az előételként felszolgált mentás-ricottás tortellini tésztáját saját kezűleg gyúrta és rókagombás mártással tálalta. Főételként kacsasültet szolgált fel feketeáfonya-szósszal és olivás burgonyapürével, míg desszertként brownie-val és diófagylalttal kápráztatta el vendégeit.

A vacsorán a műsorvezetők és szerkesztők mellett jelen voltak a műsor szerves részét alkotó srácok és persze a kebelcsoda, Tracy is hazalátogatott Amerikából.

Sebestyén Balázsékkal ünnepelt a hétfőnként „Pákó professzor” rovattal jelentkező Fekete Pákó. Kasza Tibi, aki jövő héten kedden mutatkozik be először új rovatával, az ezentúl csütörtökönként telefonon bejelentkező Tracy, és már a vacsora alatt is megcsillogtatta kivételes tehetségét az RTL Klub Csillag Születik műsorából ismert Veres Robi, azaz MCDC, aki ma reggel a rádióban is kommentálja a heti történéseket, ahogy teszi ezt mostantól minden hétfőn.  

Az éjszakáig tartó mulatozás végén a srácok megállapították: bár Ferinek a mikrofon mögött a helye, biztos, hogy a konyhai tudományát is gyakran kell még bizonyítania mindenki örömére... 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!