XXVII. Berhidai Napok: Charlie, Tóth Vera és az Anti Fitness Club is fellép

Berhida - A településen már gőzerővel készülnek a hétvégi Berhidai napokra, ahol az örökifjú Horváth Charlie mellett a Megasztárból ismert Tóth Vera, valamint az Anti Fitness Club is koncertet ad majd.

Szabó Péter Dániel

Tizenhetedik alkalommal rendezik meg a programsorozatot a városban, s ami a kínálatot illeti, a szervezők ezúttal is kitettek magukért.  Kollégáimmal már az év eleje óta a berhidai napok programjának összeállításán dolgozunk, közvélemény kutatást is végeztünk, hogy kit szeretnének hallani az emberek. 

Szerencsére ismét sikerült a kialakult kívánságlista élcsoportjából meghívni a fellépőket - mondja Lengyelné Horváth Andrea közművelődési vezető, aki az ötmilliós összköltségvetéssel bíró, s a helyi vállalkozók által is jelentős mértékben támogatott rendezvény szervezéséért felel.
 
Ami a programot illeti, az egész hétvégén zajló, pénteken startoló dzsembori nyitónapján a bányász fúvószenekar által vezetett zenés felvonulást, s az ünnepélyes megnyitót követően Roy és Ádám, valamint a Várpalotai Bányász Kórus műsorát hallgathatják meg az érdeklődők, majd utána a Megasztárból ismert Tóth Vera és zenekara élő koncertjén rophatja a közönség. 

Szombaton már reggeltől érdemes lesz kilátogatni a rendezvénynek helyet adó Bezerédi térre, ahol Kapkodd a lábad címmel tréfás ügyességi vetélkedő és íjászbemutató várja a sport szerelmeseit, míg a színpadon helyi énekes tehetségek lépnek fel. 

Délután az ifjak körében különösen népszerű Anti Fitness Club csap a húrok közé, majd kistérségi táncbemutatónak tapsolhatnak a berhidaiak. A napot Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán műsora, Charlie élő nagykoncertje, valamint tűzijáték és utcabál zárja. 

A vasárnap fő attrakciója  a délelőtti vásári komédia és a baranta-bemutató mellett  a nemzetiségi népzenei találkozó, ahol a környék táncegyüttesei, dalkörei mutatkoznak be. 

Persze az utolsó napon sem maradnak muzsika nélkül a látogatók, a litéri Zöldág Táncegyüttes gondoskodik majd a XXVII. Berhidai Napok jó hangulatú lezárásról. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!