Zártkapus mérkőzés - MKB Veszprém KC : Balatonfüredi KSE

Balatonfüred - Első előkészületi meccsét július 28-án kedden vívja a Balatonfüred NB I-es férfi kézilabda együttes a bajnok MKB Veszprém KC-val, de a Veszprém Arénában a két fél zárt kapuk mögött csap össze.

B. Virág Rita

A Balatonfüredi KSE férfi kézilabdázói már teljes gőzzel készülnek az augusztus 30-án rajtoló 2009/10-es bajnoki évadra. A monoton alapozás közben edzőmeccsekkel igyekszik Velky Mihály edző frissíteni a társaságot. Első előkészületi találkozóját jövő kedden 18 órakor játssza a BKSE, amikor is a bajnok MKB Veszprém KC otthonában zárt kapus derbin találkozik a két csapat. Első nyilvános edzőmeccsét is Veszprémben, de már a Március 15. úti sportcsarnokban bonyolítja le a Füred, július 30-án, 18 órai kezdettel a Csurgóval találkozik.

A BKC vezetősége úgy döntött, az idén olcsóbbak lesznek a bérletek és a belépőkjegyek. Az állandó tiketeket pedig már el is kezdték árusítani.

Hamarosan szurkolói ankétot tart a Balatonfüredi KSE, ahol a klub irányító beszámolnak majd az idei célokról, feladatokról, valamint  bemutatják a régi-új játékosukat, a Balaton partjára visszatérő Szöllősi Bencét is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!