Cozma

2010.11.02. 08:09

Kopaszok kezdtek dulakodni

Veszprém - Az egész társaság békésen szórakozott, a kézilabdázók nem feltűnősködtek, Marian Cozma barátságos ember volt vallotta Remport Csaba, az MKB Veszprém törzsszurkolója, a Veszprémi Kézilabda Fan Klub elnöke, akinek meghallgatásával folytatódott a Cozma-ügy tárgyalása pénteken a megyei bíróságon.

MTI

Elmondta, hogy a Patriótában négy-öt kopasz cigány férfi kezdeményezte a dulakodást. A sportolók siettek a tánctérből felfelé, s amikor ő is felért az utcára, azt látta, hogy Cozma ütött egy nagyot a levegőbe, majd elterült. Látta, hogy egy kopasz férfi rugdalózik, egy másik pedig belerúgott a mozdulatlanul fekvő Cozmába. A vezérszurkoló a rendőrségen Németh Győzőt és Sztojka Ivánt, a gyilkossági ügy másod- és harmadrendű vádlottjait vélte felismerni Cozma támadóiként, Raffael Sándor elsőrendű vádlott viszont nem tűnt ismerősnek számára. A bíróság többek között meghallgatott egy olyan tanút, akinek minden adatát titkosan kezelik.

Ő az emeleti bárhelyiség ablakából látta, hogy Marian Cozma a földön fekszik, egy mellette térdelő férfit pedig fejbe rúgnak, majd többen elfutnak onnét és autókkal elhajtanak. A héten az MKB Veszprém KC több, korábbi sportolójának vallomását olvasták fel a bíróságon, ugyanis a kézilabdázók személyesen nem tudtak megjelenni. Ivan Pesics, Ilyés Ferenc, Zarko Sesum és Ivan Lapcevic is úgy nyilat-kozott, hogy a végzetes szúrást nem látták. A Cozma-ügy tárgyalását két hét múlva, november 15-én folytatja a bíróság. Marian Cozmát, az MKB Veszprém sportolóját tavaly február 8-án hajnalban gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt, két társát súlyosan megsebesítették.

Címkék#cozma-ügy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!