Cozma

2009.02.22. 07:50

Cozma-ügy: Előzetesben R. Sándor és N. Győző (frissítve)

<strong>Veszprém</strong> - Előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Városi Bíróság szombaton délelőtt a Cozma-ügy két, Ausztriában elfogott gyanúsítottját, a sárbogárdi <em>R. Sándort</em> és a budapesti <em>N. Győzőt</em>.

Mátételki András



Előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprémi Városi Bíróság szombaton délelőtt a Cozma-ügy két, Ausztriában elfogott gyanúsítottját, a sárbogárdi R. Sándort és a budapesti N. Győzőt. A képen R. Sándor látható

 A nyilvánosság kizárásával történő tárgyalás mindössze bő fél óráig tartott. 

A bíróság előtt tartózkodó újságírók megszólították az épületből kilépő nőt és férfit, akik tagadták, hogy ők lennének az ügyvédek. 

A Napló munkatársának sikerült megtudnia, hogy a hölgy budapesti, a férfi pedig egy kevésbé ismert veszprémi ügyvéd volt. Csak találgatni lehet, hogy miért választották a hallgatást.
 
A szombati vizsgálati fogság elrendelésével ötre bővült az előzetes letartóztatásban lévők száma. 

A rendőrség ma már azt állítja, mind az öten tevékenyen részt vettek a február 8-i, a Patrióta lokálban történt verekedésben. A hatóság bizonyosan állítja, a halálos szúrást R. Sándor követte el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!