Cozma

2009.02.10. 10:35

Egymillió a nyomravezetőnek! Fotó, személyleírás itt!

<b>Veszprém</b> - Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség annak, aki használható információval rendelkezik a jelenleg szökésben lévő, Marian Cozma meggyilkolásával kapcsolatba hozott <em>Sztojka Ivánról</em>.

Nagy Terka

Erről a megyei főkapitány beszélt kedden. Dr. Bolcsik Zoltán arról is szólt, hogy a férfi ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. 


A harmadik gyanúsított, Sztojka Iván körülbelül 165-170 centiméter magas, magas, izmos, sportos testalkatú, kopasz, feje borotvált


Az MKB Veszprém KC beállóját, Marian Cozmát vasárnap hajnalban gyilkolták meg Veszprémben, egy szórakozóhelyen. 

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított három férfi közül kettőt még vasárnap éjszaka az osztrák A2-es autópályán elfogtak. A két férfi jelenleg Ausztriában van kiadatási őrizetben, körülbelül három hét múlva hozhatják őket Veszprémbe. 

A megyei főkapiátnyság nyomozói kedden személyesen vették fel a kapcsolatot osztrák kollégáikkal. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazokat, akik a gyanúsított tartózkodási helyéről bármi információval rendelkeznek, azok hívják a 112-es vagy 107-es ingyenes segélykérő, vagy a 06 (88) 428-022-es telefonszámot.

Olvassa el a Cozma-gyilkossággal kapcsolatos legfrissebb híreket is!






 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!