Csopak

2017.02.03. 19:09

Báloztak a nagycsaládosok

Csopak - A Szőlőszem Csopaki Nagycsaládosok Egyesülete január 27-én immár harmadik alkalommal szervezte meg Jótékonysági bálját a kultúrházban.

Szendi Péter

A jó hangulatról a Frisson zenekar és Budai Roland bűvész gondoskodott. Az elmúlt évek hagyományához hasonlóan a Szőlőszem Csopaki Nagycsaládosok Egyesülete idén is jótékonysági céllal szervezte meg bálját, melynek teljes tombolabevételét egy csopaki gyermekrendezvény lebonyolítására fordítja.

A tavalyi évben ennek köszönhetően a Kaláka együttest láthatták vendégül, amely Három székláb című nagy sikerű koncertjén mások mellett Kányádi Sándor, Weöres Sándor, Tamkó Sirató Károly, Móra Ferenc, Hajnal Anna verseire írott dalokat szólaltatott meg A pelikán; a Nálatok laknak-e állatok?; az Ukulele; Az én szívemben boldogok a tárgyak, illetve a Bőrönd Ödön és a Madáretető című lemezről.

Budai Roland (balra) bűvész többször bevonta az embereket, nagy sikert aratott az előadásával a jótékonysági rendezvényenFotó: Szendi Péter

Az egyesület ezúton is szeretne köszönetet mondani a bál minden résztvevőjének és támogatójának, így a helyszín díjmentes használatáért és a felajánlott tombolatárgyakért Csopak község önkormányzatának, az előkészületekben nyújtott segítségért a Csopaki Református Általános Iskola és a Mandulavirág Óvoda valamennyi dolgozójának, Esztergályos Ágotának és Kónya Aliznak, valamint Budai Roland bűvésznek, aki a közönség bevonásával, interaktív produkciójával alapozta meg a jókedvet.

A fődíjat, mások mellett egy szurkolói sálat Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó aláírásával és egy MOB-évkönyvet ajánlottak fel az egyesületnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!