Devecser

2012.11.14. 15:42

Közösen egy élhető kisvárosért

Közösen egy élhető kisvárosért címmel tartanak konferenciát november 22-én a devecseri Művelődési Házban délelőtt 10 órai kezdettel.

Czeidli József

A két szervező: Az Ajkai Rendőrkapitányság és a helyi Önkormányzat közös ügye a kisváros közbiztonságának növelése. Ez a program is hozzájárul  az együttműködés erősítéséhez. Dr. Kovács Zoltán kormánybiztos megnyítója után kerül sor az előadásokra. Dr. Ipsits Csaba rendőr alezredes, ajkai rendőrkapitány a közbiztonság helyzetéről számol be.  A devecseri Bűnmegelőzési Bizottság megalakulásáról és annak eddigi tevékenységéről ad tájékoztatást Toldi Tamás polgármester és Rosta Zoltán képviselő, aki egyben a szervezet elnöke.



A pápai tapasztalatokat ismerteti Szappan Csaba rendőr alezredes, pápai rendőrkapitány. Az első a biztonság elnevezésű általános iskolai program sikeréről bemutatót tart Mayer Gábor iskolaigazgató. Stumpf Ákos igazságügyi mediátor a helyi konfliktus kezelés hatékony eszközeiről szól. Bognár Sándor a település Polgárőr Egyesületének elnöke a civil összefogás eredményeiről számol be.

Az Őszi Fény Nyugdíjasklub nevében Havasi Sándorné vezető gyűjti csokorba,hogy az itt élő idős emberek mit várnak el a mindennapok békéje érdekében. A konferencia vendége: Dr. Garamvölgyi László dandártábornok a kommunikáció és együttműködés fontosságára hívja fel a figyelmet előadásában. A tervezet szerint Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok mond zárszót. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!