Devecser

2013.08.17. 19:24

A devecseri labdarúgók győzelemmel ünnepeltek

Három évi kényszer szünet után újra hazai pályán játszhattak Devecser labdarúgói.

Czeidli József

17 órakor kezdődött mérkőzés előtt Kovács László alpolgármester köszöntötte a megjelenteket, külön tisztelettel Ékes József országgyűlési képviselőt, Polgárdy Imrét a Veszprém Megyei Közgyűlés alelnökét, Bereczki Nórát a devecseri Járási Hivatal vezetőjét, Toldi Tamás polgármestert, Kocsy Miklóst a devecseri Sportegyesület elnökét.

A hazai lelkes szurkolók kis csoportja (Fotó: Czeidli József)


Az elhangzó köszöntő beszédekben mindenki örömének adott hangot, hogy a devecseriek az őszi idényt már hazai pályán kezdhetik. Toldi Tamás külön kiemelte a helyi szurkolókat, akik végig kitartottak az mellett, hogy az iszapkatasztrófa után is eredeti helyén maradjon a pálya. Az új füves pálya és a mobil öltözők megteremtették a lehetőséget az ellenfél csapatok fogadására.

A Himnusz után egy percben adóztak az egy éve elhunyt Szakáll Sándor labdarúgó emlékének. Az ünnepélyes kezdőrúgást a térség országgyűlési képviselője végezte el. A devecseriek jó játékkal megnyerték a mérkőzést.

Devecser - Gyulafirátót  5:0


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!