Devecser

2010.10.31. 09:11

Budapesti rendőrök látták vendégül a devecseri gyerekeket

A devecseri általános iskola 30 tanulója négy kísérő pedagógussal vett részt október 30-án Budapesten a Készenléti Rendőrség - Légirendészeti Parancsnokság 60. születésnapján.

zaol.hu

A rendezvény megnyítóján Hatala József országos rendőrkapitány, valamint Dr. Balogh János rendőr ezredes külön köszöntötték a vörösiszap sújtotta Devecser város meghívott diákjait, akik felejthetetlen élménnyel tértek haza. Az egésznapos programban helikopteres kötelékes repülést és mentést, továbbá kutya - és lovasbemutatót láthattak a gyerekek. Lehetőség nyílt a rendőrök által használt lőfegyverekkel való ismerkedésre is, valamint lézerpisztollyal lőversenyen megmutathatták célzástudásukat. Nagyon várták,hogy kiknek kedvez a szerencse, kik lesznek azok, akik helikopteres sétarepülésre mehetnek. Két ötödikes kislány: Marton Natasa és Szűcs Mónika fentről láthatták a kék Dunát és az Országházat. A rendőrség munkatársai kedves figyelemmel és szeretettel látták vendégül a devecseri iskolásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!