Devecser

2014.01.24. 16:59

Devecsernek is sikerülhet

Devecser - A Jobbik kampánynyitó lakossági fórumán a tiszavasvári eredményeket ismerhették meg az érdeklődők.

Tóth B. Zsuzsa

A művelődési házban Ferenczi Gábor országgyűlési képviselő és dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári jobbikos polgármestere tartott előadást arról, hogy milyen módon léphetne előre a város. Ferenczi Gábor leszögezte, hogy pártja a magyar kis- és középvállalkozói réteg támogatásán keresztül tudja elképzelni az előrelépést. Programjuk a kiaknázatlan lehetőségek, a mezőgazdaság, a bányászat, a logisztika, a feldolgozó ipar és a gyógyturizmus terén lát fantáziát a városban és környékén.

Ferenczi beszélt a Jobbik országos munakhelyteremtő programjáról is, hangsúlyozva, hogy tisztességes munkáért tisztességes bért akarnak. Devecserben ugyan nőtt a foglalkoztatotás aránya, azonban ez csak statisztika, hiszen a létszámba a közfoglalkoztatottak is beletartoznak. Céljuk, hogy hazánkban a nyugati bérszínvonal nyolcvan százalékát érje el a multiknál dolgozók bére.  Dr. Fülöp Erik gyakorlati tapasztalatait osztotta meg a hallgatósággal.

Mint elmondta, városa hasonló problémákkal küzdött, mint Devecser de mára jelentősen javult a helyzet. Felállították a csendőrörsöt, így jelentősen javult a közbiztonság. A közel 12 ezer lakosú városban elindítottak egy 300 főt foglalkoztató céget, a lakosság elégedett a munkájukkal. A polgármester a második ciklusban áll a város élén, a testületben kétharmados többségt élvez a Jobbik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!